0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Houtpellets prijzen?

Benieuwd naar de prijzen van houtpellets? Bekijk dan ons complete aanbod houtpellets met een scherpe prijs en bereken hoe voordelig houtpellets voor u zijn! 1kg pellets bestelt u al vanaf € 0,30/kg. Door onder andere onze afhaal- en bezorg service, 24/7 bereikbaarheid en de zorgvuldige materialen van topkwaliteit behoren wij tot een van de beste Houtpellets bedrijven in Nederland.

De laagste prijs houtpellets met de hoogste kwaliteit

Onze houtpellets zijn een fantastisch product voor uw pelletkachel. U als particulier kunt er op vertrouwen dat onze houtpellets worden geselecteerd op kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van houtpellets met kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1.

Kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1 houtpellets

De kwaliteit van uw houtpellets zijn erg belangrijk. Hier is dan ook een speciale kwaliteitsnorm voor. Via de kwaliteitsnorm  EN+/A1  of DINpluskunt u ervan uitgaan dat de houtpellets aan de beste eigenschappen voldoen. Volgens de huidige normen moeten DIN+ of EN+/A1-houtpellets een as-gehalte hebben van minder dan 0,5%. Dit is alleen wanneer de houtpellets zijn geproduceerd van coniferenhout (den, spar et cetera). Wanneer deze zijn geproduceerd van loofhout (beuk, berk, eik, meranti enzovoort) geldt er een as-gehalte van minder dan 0,7%. Bij de nieuwe standaard zal ook een waarde bevatten voor de werkelijke densiteit. De lengte van de de pellets en de hardheid beïnvloedt immers sterk de densiteit van de houtpellets. De nieuwe standaard zorgt ervoor dat er steeds dezelfde massa pellets, ongeacht het pelletmerk, wordt aangevoerd bij een bepaalde schroefsnelheid in pelletkachels. Op deze manier worden de houtpellets de eerste biomassa brandstof die gestandaardiseerd wordt in de EU.

Bekijk de houtpellets prijzen en bestel direct online!

Bestel nu de beste kwaliteit houtpellets tegen zeer scherpe tarieven! Onze houtpellets zijn uit voorraad leverbaar en u zult deze zeer snel binnenkrijgen. Bekijk hier ons complete aanbod houtpellets