0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Houtpellets Nederland

U bent op zoek naar houtpellets in Nederland? Dan bent u bij Xylo Houtpellets aan het juiste adres! Door onder andere onze afhaal- en bezorg service, 24/7 bereikbaarheid en de zorgvuldige materialen van topkwaliteit behoren wij tot een van de beste Houtpellets bedrijven in Nederland.

Houtpellets Nederland van hoge kwaliteit en lage prijs

U kunt er als particulier op vertrouwen dat onze houtpellets een fantastisch product zijn voor uw pelletkachel. Wij selecteren onze houtpellets op kwaliteit. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Wij gebruiken alleen houtpellets met kwaliteitsnorm EN+/A1. Xylo maakt gebruik van de merken Xylo Pellets, AKZ Wood Pellets, Agriselect Pellets, Biogranulita Pellets, Fibra Flame pellets, Elite pelletsEnergy pellets, Plospan pellets, LT Firewood pellets, Pure power pellets,  German Pellets,. Badger pellets, Comfort pellets.
Al deze houtpellets hebben de hoogste energieopbrengst per kilogram.

Kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1 houtpellets

Eén van de belangrijkste eigenschappen van houtpellets is de kwaliteit. Hier bestaat een speciale kwaliteitsnorm voor: de kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1. Wanneer houtpellets de kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1 hebben kunt u ervan uitgaan dat de houtpellets aan de beste eigenschappen voldoen. Volgens de huidige normen moeten DIN+ of EN+/A1-houtpellets een as-gehalte hebben van minder dan 0,5%. Dit is alleen wanneer de houtpellets zijn geproduceerd van coniferenhout (den, spar et cetera). Wanneer deze zijn geproduceerd van loofhout (beuk, berk, eik, meranti enzovoort) geldt er een as-gehalte van minder dan 0,7%. Bij de nieuwe standaard zal ook een waarde bevatten voor de werkelijke densiteit. De ruimte tussen de pellets beïnvloedt immers sterk de densiteit van de houtpellets. De nieuwe standaard zorgt ervoor dat er steeds dezelfde massa pellets, ongeacht het pelletmerk, wordt aangevoerd bij een bepaalde schroefsnelheid in pelletkachels. Op deze manier worden de houtpellets de eerste biomassa brandstof die gestandaardiseerd wordt in de E.U. Milieuvriendelijk, goedkoper en duurzaam, en wij leveren deze houtpellets in Nederland.

Houtpellets in Nederland online kopen!

Bestel meteen uw houtpellets in Nederland, de beste kwaliteit houtpellets tegen zeer scherpe tarieven! Onze houtpellets zijn altijd uit voorraad leverbaar en u zult ze daarom zeer snel binnenkrijgen. Bestel uw houtpellets dus nu bij Xylo Houtpellets!