0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Goedkope houtpellets

Houtpellets hoeven niet duur te zijn, duurzaam hoeft niet duur te zijn. U bent bij Xylo Houtpellets aan het juiste adres voor goedkope houtpellets! Door onder andere onze afhaal- en bezorg service, 24/7 bereikbaarheid en de zorgvuldige materialen van topkwaliteit behoren wij tot een van de beste houtpellets bedrijven in Nederland.

Hoge kwaliteit houtpellets

U kunt als particulier zijnde vertrouwen dat de houtpellets een fantastisch product zijn voor uw pelletkachel. Onze houtpellets zijn goed getest en worden geselecteerd op kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van houtpellets met kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1. Deze houtpellets hebben de hoogste energieopbrengst per kilogram. En daarnaast zijn ze deze houtpellets goedkoop!

Kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1

De kwaliteit van uw houtpellets is erg belangrijk. Hier is dan ook een speciale kwaliteitsvorm voor. Via de kwaliteitsnorm DIN+ of EN+/A1 kunt u ervan uitgaan dat de houtpellets aan de beste eigenschappen voldoen. Volgens de huidige normen moeten DIN+ of EN+/A1-houtpellets een as-gehalte hebben van minder dan 0,5%. Dit is alleen wanneer de houtpellets zijn geproduceerd van coniferenhout (den, spar, grenen et cetera). Wanneer deze zijn geproduceerd van loofhout (beuk, berk, eik, meranti enzovoort) geldt er een as-gehalte van minder dan 0,7%. Bij de nieuwe standaard zal ook een waarde bevatten voor de werkelijke densiteit. De ruimte tussen de pellets beïnvloedt immers sterk de densiteit van de houtpellets. De nieuwe standaard zorgt ervoor dat er steeds dezelfde massa pellets, ongeacht het pelletmerk, wordt aangevoerd bij een bepaalde schroefsnelheid in pelletkachels. Op deze manier worden de houtpellets de eerste biomassa brandstof die gestandaardiseerd wordt in de E.U.

Bekijk de prijzen en bestel uw houtpellets goedkoop online

Naast dat deze houtpellets goedkoop zijn, leveren wij ook de beste kwaliteit houtpellets! Onze houtpellets zijn uit voorraad leverbaar en u zult deze na bestelling zeer snel binnenkrijgen. Bestel nu uw houtpellets goedkoop bij Xylo Houtpellets!

Bekijk hier ons aanbod houtpellets >