', ?>

Pure Power DIN plus mix naald/loofhout 4-sterren houtpellets 66 zakken, 990 kg thuisbezorgd

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 297,50

Speciale prijs: € 280,00

OF

Snel overzicht

Bestellen met KORTING via de site van https://www.onlinehoutpellets.nl/  vul op die site onze kortingscode XH7701 in voor €5,- korting!
Prijs is incl. BTW en thuisbezorgd.

Pure Power  DIN plus mix naald/loofhout 4-sterren houtpellets 66 zakken, 990 kg thuisbezorgd

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Pure Power DIN plus mix (naald-/loofhout) 4-sterren houtpellets herkent u aan het grote vlambeeld en typische bruine kleur door de houtsamenstelling. De warmteafgifte is intens. Wel moet de kachel vaker schoongemaakt worden dan bij het gebruik van 100% naaldhout houtpellets.

De Pure Power DIN plus mix (naald-/loofhout) 4-sterren houtpellets worden in Nederland geproduceerd en worden gemaakt van onbehandelde afvalstromen afkomstig uit de houtbewerkingsindustrie (zaagsel/schaafsel). De mix houtpellets bestaan uit 30% naaldhout, 35% eikenhout en 35% beukenhout. Doordat de houtpellets in Nederland worden geproduceerd en verpakt, kan Pure Power deze tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Product specificaties:
Pure PowerPellets houtpellets DIN plusgecertificeerd
Diameter: 6 mm
Verpakking: pallet 66 zakken a 15 kg; 990 kg
Restvocht: 5,5%
Asgehalte: 0,59%
Energiewaarde: ca 17,75 MJ/kg = 4,93 kWh/kg
Assmelttemperatuur: 1470°C
Bulk dichtheid: 681kg/m3

Onze chauffeurs rijden dagelijks onze houtpellets naar verschillende adressen door heel Nederland. Ze komen in aanraking met verkeersdrukte, verschillende afleversituaties en weersomstandigheden. De planning van de afleveringen hebben wij uitbesteed aan onze transporteur. Daarom kunnen wij helaas niet vooraf een tijdsindicatie van de bezorging geven. Wel belt de chauffeur circa een uur voorafgaand aan de bezorging, zodat u niet de hele dag op het bezorgadres hoeft te blijven. In overleg met de chauffeur kan de pallet(s) met houtpellets ook op een afgesproken plek worden neergezet (voor eigen risico). De bezorging vindt plaats tussen 8.00 en 18.00 uur, maar kan in sommige gevallen door vertraging later worden.

U kunt Pure Power pellets ook rechtstreeks bestellen via de site van https://www.onlinehoutpellets.nl/ , vul in op die site onze kortingscode XH7701