', ?>

XYLO pellets, EN plus a1, DIN plus, pallet 65 zakken 15 kg, 975 kg, thuisbezorgd

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 348,00
  • 2 voor € 338,00 per stuk.
  • 3 voor € 333,00 per stuk.
  • 4 voor € 328,00 per stuk.
  • 5 voor € 323,00 per stuk.
OF

Snel overzicht

Prijs incl. btw en bij U thuisbezorgd.

XYLO pellets, EN plus a1, DIN plus, pallet 65 zakken 15 kg, 975 kg, thuisbezorgd

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

XYLO pellets zijn hoogwaardige, witte houtpellets gemaakt van nieuw dennenhout, hebben jarenlang al een constante hoge kwaliteit, een hoge verbrandingswaarde en produceren weinig as.
XYLO pellets worden geproduceerd in Letland conform de EN plus a1 en DIN plus norm met certificaat. Door deze normering bent U verzekerd van een kwalitatief goede pellet.
XYLO pellets komen zoals genoemd uit Letland en dit land bestaat voor circa 40% uit bossen. De houtbouw is een grote bedrijfstak en men zorgt er dus wel voor dat de continuiteit wordt gewaarborgd door heraanplant. De XYLO pellets komen van een leverancier die van de bomen eerst balken en planken zaagt en tevens maken zij kozijnen, ramen en deuren van voornamelijk grenen hout. Van het zaagsel en de onbruikbare stukken worden pellets gemaakt en het motto "afval bestaat niet". XYLO pellets bestaan voor circa 40% uit grenen hout en ruiken daarom heel goed.
Wij vinden de werkwijze van onze leverancier heel goed passen bij het efficient toepassen van grondstoffen. Zij maken van het hoogwaardige hout eerst bouwmaterialen als balken, planken, kozijnen, ramen en deuren. Van de stoffen die bij dit proces vrijkomen wordt een bruikbaar restprodukt gemaakt in de vorm van houtpellets die CO2 neutraal zijn en uw woning kunnen verwarmen. Wij vinden deze wijze van gebruik van grondstoffen van eerst hoogwaardige toepassingen in vorm bouwmaterialen, helemaal passen bij de huidige milieudoelstellingen. 

Prijs is inclusief 21% btw en transport.

Product specificaties: 
XYLO Pellets Enplus a1 LV006 / DIN plus 7A201 gecertificeerd
Diameter: 6 mm
Verpakking: 65 zakken a 15 kilo op pallet (975 kg) 
Restvocht: <10%
Asgehalte: <0,5%
Energiewaarde: 5,3 kWh/kg / 19 MJ/kg
Houtsoort: 100% naaldhout